Nyheter/Nytt barnehjem snart ferdig!

Nytt barnehjem snart ferdig!

Det har vært en lang vei å gå for å få bygge vårt helt eget barnehjem i friske og frodige omgovelser på landsbygda. Nå er vi snart i mål!

Det har lenge vært drømmen vår - å bygge en liten landsby der vi kan hjelpe noen av samfunnets aller mest sårbare familier til et nytt og bedre liv. Endelig er første byggetrinn nesten ferdig; et nydelig barnehjem bestående av 4 tomannsboliger. Hver av de 8 enhetene har plass til ca 6 barn, og vi gleder oss stort til at barna skal flytte inn og vi kan høre gledeshylene mens de løper rundt og koser seg. Det er engag slik at det er mye papirer og ulik form for godkjenning som skal på plass i forkant av innflytting, og det lokale teamet vårt jobber på spreng for å få alt på plass så fort som mulig. Hele Manila er i stor grad preget av corona og kontorer er stengt, noe som utsetter prosesser her og der. Enn så lenge gjør vi alt vi kan for å skape julestemning for barna våre i leide lokaler der de bor inntil videre. Og det skal vi få til :)

Nytt barnehjem snart ferdig! Nytt barnehjem snart ferdig!

Tusen takk for deres støtte til at vi kunne bygget dette nydelige hjemmet for barna våre! Vi har samlet inn nesten 2.mill nok til prosjektet over de siste årene - og er så uendelig takknemlige for alle gavene vi har fått til å gjennomføre byggingen!

Powered by Cornerstone