Tomten i Nasugbu er stor, hele 27 mål. I tillegg til å romme Rejoice Childrenshome, utvikles også et familiesenter. I grønne og friske omgivelser ønsker vi å skape et bærekraftig og nytenkende lite samfunn hvor utsatte barn og familier kan bo og kjenne seg trygge. Et sted der beboerne integreres med lokalbefolkningen og hvor de kan utvikle sine evner og talenter. Rejoice Village vil gi oss muligheten til å tilby hjelp til sårbare mennesker fra Manilas slumområder, men også lokale familier som strever.

Family Center består av 30 småhus. Disse boenhetene vil vli hjem for familier som trenger å bygge seg opp med hjelp og støtte til veien videre. Det kommer til å være sosialarbeider tilgjengelig for å tilby den støtten som trengs, og målet er etter hvert at disse familiene vil klare seg selv og bygge sitt eget liv. Etter hvert vil vi dyrke mat, skape jobbmuligheter, bygge flerbrukshall og administrasjonssenter for stiftelsen 4P For People. Rejoive Village har en egen Facebook-side hvor du kan følge med på utviklingen å her.

Vi gleder oss stort over alle muligheter den store tomten vår gir oss! Rejoice Village, med barnebyen og familiesenteret, skal være starten på et nytt og bedre liv for mange!

Powered by Cornerstone