Om oss

4P som står for For People (norsk: for mennesker) er en norsk/filippinsk hjelpe- og utviklingsorganisasjon med arbeid i Nasugbu på Filippinene. Visjonen vår er "Find them, help them and empower them for a better future". 4P For People finner mennesker som trenger hjelp, bidrar der vi kan og styrker dem for en bedre framtid. Dette gjøres gjennom flere arbeid som 4P driver: Rejoice Childrenshome, Rejoice Village og Heart Beat. For mer informasjon om de ulike områdene se "prosjekter".

4P har siden 2009 vært drevet av Bjørg og Ingar Åkerlund sammen med lokale ansatte. Vi er opptatt av lokal forankring og samarbeid, og jobber tett sammen med myndigheter og andre organisasjoner på Filippinene. 4P ønsker å styrke mennesker, uavhengig av farge, religion og politisk ståsted, til å nå sitt potensiale. Vårt arbeid er basert på kristne verdier med fokus på barmhjertighet og det enkelte menneskets verdi. Vi tror at alle mennesker er likeverdige!

For å gjøre det arbeidet vi gjør trenger vi midler, og våre midler kommer hovedsakelig fra private givere og arrangementer i Norge. Har du tips og ideer, ønsker å samle inn midler gjennom basar, eller bidra på andre måter, gi oss en lyd på post@4p.no. Om du ønsker å støtte arbeidet økonomisk, kan du også gi en gave på konto (3632.56.29589) eller vipps (57395).

Bærekraftig menneskelig utvikling handler om å øke menneskers velvære og skape et likeverd som gjør at mennesker er i stand til å finne frem til sitt potensiale.

-UNICEF

Powered by Cornerstone