Nyheter/Gledelig jul på Rejoice Childrenshome

Gledelig jul på Rejoice Childrenshome

I år var julen kanskje litt ekstra viktig å feire, og barna gledet seg stort over julegaver og julespill ?

Enda mer enn her hjemme er det merkelige og utfordrende tider i Filippinene. I Manila får barn under 15 år får fortsatt ikke gå noe særlig ut, og det begynner å tære på våre kjære barn. Særlig gutta kjenner på at de savner å løpe rundt, og flyttinga som lar vente på seg hjelper ikke på. Hverdagene på Rejoice går i stor grad med på hjemmeskole, og for en aktiv liten sjel kan det være utfordrende i seg selv. Desto viktigere ble det å legge til rette for en god feiring for alle – barn og voksne, og bruke anledningen til å skape litt ekstra liv og røre og juleglede.

Ekstra stor stas er det når det kommer beøsk, noe som hører til sjeldenhetene nå for tia. I jula kom selveste Lolo (bestefar Ingar) sammen med kuya (storebror) Jobel til Rejoice.

BildeBilde

På tross av alt har filippinere en enorm evne til å glede seg midt i utfordringene, og jula på Rejoice var ingen unntak. Juletre og julegaver førte med seg forventninger og spenning, julespillet var godt innøvd og nøye planlagt for de 2 viktige gjestene, og maten var som alltid en gledelig del av festen. Tusen takk for faddere og andre som har sponsa julegaver og julefeiring, det betyr så uendelig mye! Og alle hjerter håper på et enklere og friere 2021.

 

Powered by Cornerstone