Nyheter/Ingar Åkerlund – 70 år 22. mars 2024

Ingar Åkerlund – 70 år 22. mars 2024

Ingar Åkerlund – 70 år 22. mars 2024

Det er noen personer som får en drøm og som ikke bare fortsetter å drømme, men tenker i sitt indre: «Hvordan kan denne drømmen bli virkelighet?» Ingar er en av disse personene.  Gud gav han en visjon og en drøm om å reise til Filippinene for å bygge opp et arbeid for barna som levde i slummen. Utholdenhet, målrettethet og en stor tro på at Gud hadde gitt ham visjonen, har synliggjort for oss andre hva en person med Guds hjelp og sin gode kone ved sin side, kan klare å utrette. 

17 år etter de startet på Filippinene er det nå bygd opp Rejoice Childrens Home, Rejoice Village og Heart Beat, et utadrettet barmhjertighetsarbeid på landsbygden i Nasugbu. Undertegnede var nettopp der og besøkte Bjørg og Ingar og barnehjemmet, og ble helt rørt over alt vi fikk være vitne til.  70 års jubilanten som viste oss rundt, stoppet ikke med det vi i dag kunne se med øynene, men fortalte oss også om videre planer og tanker for barna, folket, tomten og fremtiden. Det var en sterk og visjonær person med stor tro på Gud som stod foran oss.  

Ingar og Bjørg er virkelig pionerer i ordets rette forstand.  Før det stod et eneste hus på tomten var de på plass, de bodde i telt og jobbet med brushcutters og macheter. De hugget ned trær og vekster for å klargjøre området for bygging. Dette er bare et eksempel for hva det har kostet, også av krefter og mangel på bekvemmelighet for å hjelpe de minste av de minste. 

Vi vil med disse få ordene få hylle jubilanten og takke deg Ingar. For den herlige personen du er, for målrettethet og sterk gudgitt utholdenhet. Du er virkelig et vitnesbyrd om en Gud som er trofast og står bak sitt ord.  Han er Byggherren over alle byggherrer. I Josva 1:3 står det «Hvert sted dere setter foten på gir jeg dere, slik som jeg lovet Moses.»  Det blir tydelig for oss at den tomten dere nå har satt foten på har Gud gitt dere, og alle drømmer og visjoner skal bli virkelighet. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Gratulerer så mye med 70 års dagen Ingar!  Gratulerer så mye også til Bjørg, din fantastiske kone og de herlige barna og barnebarna deres med dagen. Ingar, du har en god gjeng rundt deg som heier på deg!

Vi vet at du ikke ønsker noen gave til deg selv, men ønsker penger som kan gå til ny bil / buss til barnehjemmet. Så herved er oppfordringen gitt om å sende en gave til Ingar som vil bli til stor velsignelse for mange.

Hilsen Vigdis Åmland og Mona Huseby

 

Du kan gi en gave her: 

Powered by Cornerstone